7. Lumi Pakkanen ja mielenrauhan mielettömyys, osa 1

Tässä jaksossa Santtu haastattelee pitkän linjan meditoijaa ja shamanistia Lumi Pakkasta. Lumilla on yli toista kymmentä vuotta kokemusta meditaatiosta vaihtelevissa perinteissä. Viime vuosina hänen harjoituksissaan on korostunut etenkin The Mind Illuminatedin metodologia, ja Lumi seurasikin kirjassa esitellyn kymmenportaisen mallin aivan sen viimeisille askelmille saakka. Voimakkaan keskittymisen ja oivalluskokemusten suoma onni ei kuitenkaan näyttäytynyt lopulta tasapainoiselta tavalta elää. Lumi on sittemmin keskittynyt yhä enemmän shamanismiiin ja shamanistisiin harjoitteisiin sekä näiden tarjoamaan inklusiivisempaan ja luonnonläheisempään katsantotapaan. Tämä on kahden jakson kokonaisuudesta ensimmäinen.

Linkit

Jaa muualla:

Yksi kommentti artikkeliin ”7. Lumi Pakkanen ja mielenrauhan mielettömyys, osa 1”

  1. Kiitos vielä tästä podcast-jaksosta! Olen kuunnelut sen jo useasti. Lumi, kuulostat pohdiskelevalta ja hienolta ihmiseltä!

    Vastaa

Jätä kommentti